Фото: соцмережі

Авіакатастрофа у Броварах: який стан постраждалих дітей і їхніх батьків

Шестеро найбільш постраждалих внаслідок авіакатастрофи у Броварах дітей та їхніх батьків нині перебувають за кордоном. Вони проходять лікування в клініках Австрії.

Про це повідомив мер Броварів Ігор Сапожко.

Так, за його словами, Сергій Дерека та Оксюта Надія перебувають в лікарні м.Гратц, а Дерека Аня та Оксюта Аліса — в клініці м.Відень, Олена Бреус та її донька Олександра перебувають в медичному закладі в м.Лінц.

"П'ятеро з шести вже прооперовані, усім надається висококваліфікована допомога. За інформацією медиків, стан пацієнтів стабільний", — повідомив Сапожко.

Трагедія у Броварах

Вранці 18 січня у Броварах поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. У будівлях перебували люди. Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також загинула одна дитина, десятки осіб — поранені.

У будівлі дитячого садка завершено пошуково-рятувальні роботи. Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Нагадаємо, 21 січня у Броварах Київської області пройшла церемонія прощання із загиблими в авіатрощі дівчинкою Міланою та її мамоюНа прощання із загиблими прийшли сотні мешканців міста.

Суспільство, 24.01.2023 13:57