Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

"Бавовна" в окупованому Криму: у якому районі чути вибухи

У ніч на 19 липня у тимчасово окупованому Криму сталися вибухи. "Бавовну" було чути у Кіровському районі біля села Кринички.

Про це повідомляють місцеві пабліки.

За попередньою інформацією, були прильоти на територію Старокримського полігону, де й відбулася детонація боєприпасів.

"На Старокримському полігоні біля села Кринички поцілили по складу боєприпасів, продовжується детонація", — йдеться у публікації Telegram-каналу "Кримський вітер".

Також з'явилась інформація, що прильотів було три: зафіксовано потрапляння по полігону, після чого відбулася детонація. Внаслідок "бавовни" вибухи було чути навіть у Феодосії.

Нагадаємо, уночі 17 липня на Кримському мосту пролунали щонайменше два вибухи. Ймовірно, пошкоджені декілька прольотів дорожнього полотна між опорами. Самопроголошений глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що рух по Кримському мосту зупинено, а "надзвичайна подія" трапилася у районі 145-ої опори зі сторони Краснодарського краю. Повідомляють про двох загиблих та постраждалого.

На новини про "бавовну" на Керченській переправі відреагували в СБУ. Кажуть, що розкриють усі деталі атаки на Кримський міст, але зроблять це після перемоги України. Тим часом у Головному управлінні розвідки Кримський міст назвали "зайвою конструкцією".

Водночас віце-прем'єр Росії Марат Хуснуллін заявив, що після вибухів уночі в понеділок, 17 липня, один проліт автодорожньої частини Кримського мосту не підлягає відновленню.

Російська пропаганда заявила, що Збройні сили України у понеділок, 17 липня, атакували Кримський міст за допомогою двох морських дронів, які візуально схожі на гідроцикли.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.07.2023 06:11