Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Без розпізнавальних знаків: у Росії впав безпілотник

В Тульській області між населеними пунктами Петрівське та Маловель у неділю, 19 березня, впав безпілотник. На літальному апараті немає жодних розпізнавальних знаків.

Про це повідомили російські ЗМІ.

"19 березня в Одоєвському районі між населеними пунктами Петровське і Маловель у полі далеко від житлових будинків було виявлено безпілотний літальний апарат, що впав, без розпізнавальних знаків і відомчої приналежності", — повідомили пропагандисти.

Відстань між зазначеними населеними пунктами та Москвою становить близько 250 кілометрів.

Зазначається, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 14 березня російський винищувач врізався в американський безпілотник над Чорним морем. Американські військові зазначають, що над Чорним морем два російських винищувачі Су-27 спробували перехопити безпілотник MQ-9 ВПС США, який виконував розвідку в міжнародному повітряному просторі.

Своєю чергою Міністерство оборони Росії заявило, що їхні винищувачі не мають стосунку до падіння американського безпілотника в Чорному морі, і що він, мовляв, наблизився до окупованого Криму й "летів із порушеннями".

Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що інцидент із американським безпілотником MQ-9 Reaper у Чорному морі не стане причиною прямого конфлікту між США і Росією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.03.2023 17:34