Фото: видання "Агентство"

Біля резиденції Путіна у Валдаї встановили комплекс ППО "Панцир-С1" (фото)

Неподалік резиденції президента Росії Володимира Путіна у Валдаї Новгородської області з'явився комплекс протиповітряної оборони "Панцир-С1". Зенітний ракетно-гарматний комплекс встановили за шість кілометрів від самого маєтку російського диктатора.

Про це повідомляє російське видання "Агентство".

Розрахунок комплексу ППО встановили у селі Ящерове — одному з двох найближчих сіл до резиденції — кілька тижнів тому. За наявною інформацією, комплекс знаходиться на бойовому чергуванні, поруч постійно перебувають як мінімум троє військових, а антена станції радіолокації обертається.

Видання наголошує, що біля Ящерового немає критичної інфраструктури, стратегічних об'єктів, великих підприємств або великих скупчень військової техніки та особового складу.

Валдайська резиденція Путіна більше відома як місце особистого дозвілля президента РФ, його близьких та друзів. Зокрема, там відбуваються закриті вечірки за участю зірок та VIP-гостей.

Нагадаємо, російська армія готує новий наступ на Україну. За словами президента Зеленського, він може початися в будь-якому місці, оскільки російського диктатора Володимира Путіна не влаштовують поточні результати РФ на фронті.

Політика, 23.01.2023 11:34