Скріншот з відео

"Буданов сам отруїв дружину": російська пропаганда здійснила черговий вкид

У російської пропаганди з'явилась своя "версія" щодо отруєння дружини очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанни. Рупори Кремля звинуватили у цьому українського посадовця, який нібито приревнував дружину.

Про це росіяни активно дискутували в ефірі однієї з пропагандистських програм. Вони цинічно натякнули на те, що Маріанна Буданова нібито могла зраджувати чоловіку, адже разом з нею отруїлися кілька чоловіків — високопоставлених чиновників ГУР.

"Чим Маріанна тоді займалася з підлеглими свого чоловіка. Ну, може, температуру один одному міряли (за однією з версій причиною отруєння могла бути ртуть, — ред.). Це вже їхні справи", — заявив один з пропагандистів.

Варто відзначити, що на цьому його "версії" не закінчилися: кремлівський пропагандист заявив, що Маріанну Буданову міг отруїти її ж чоловік.

"Можливо, до цього чоловік причетний? Є такий Річард Мур — начальник Мі6. У нього є заступник — забув прізвище. Так от, була публікація, що у цього заступника начальника Мі6 стосунки з Будановим. Це ж може бути таке, у них там своя романтика", — додав пропагандист.

Цікаво, що так звані "експерти" та інші пропагандисти відреагували на цю "версію" усмішкою.

Раніше повідомлялось, що Маріанну Буданову отруїли важкими металами. Вона, ймовірно, прийняла отруту разом з їжею.

Своєю чергою видання The New York Times повідомляло, що агенти Російської Федерації діють ближче до внутрішніх кіл української влади, ніж вважалося раніше. Їм фактично вдалося отруїти Маріанну Буданову, дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.11.2023 13:43