Фото: Facebook Івана Лукері

"Бум" звільнень: ще один заступник міністра інфраструктури подав у відставку

У вівторок, 24 січня, заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Іван Лукеря подав у відставку. Лукеря пообіцяв, що подробиці щодо майбутніх планів оголосить незабаром.

Про це він повідомив у Facebook.

"Дякую колегам та партнерам по уряду, парламенту, Офісу президента України. Дякую кожному голові обласних адміністрацій та мерам міст. Рішення мною було прийнято на початку року, проте, на жаль, в міру політичних та бюрократичних обставин, співпало на цей тиждень юридичне оформлення. На жаль. Що далі — оголошу незабаром", — йдеться у повідомленні.

Заява Івана Лукері

Нагадаємо, 22 січня колегу Лукері, Василя Лозинського, який обіймає посаду заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, спіймали на хабарі у розмірі 400 тисяч доларів.

Проти Василя Лозинського відкрили кримінальну справу за ч. 4 ст. 368, ч. 5 ст. 191 КК України. Наразі слідчі дії тривають, встановлюються всі особи, причетні до афери.

Василя Лозинського звільнили з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Кабінет міністрів прийняв відповідне рішення у неділю, 22 січня

Політика, 24.01.2023 12:06