ДБР виявило на Харківщині запасний командний пункт ворога з чималим арсеналом техніки та боєприпасів

19 ВЕРЕСНЯ 2022 11:06

Державне бюро розслідувань на деокупованих територіях Харківщини системно виявляють та притягують до відповідальності зрадників та колаборантів, які співпрацювали з окупантами.

Про це йдеться у повідомленні відомства в Telegram, пише TrueUA.

Так, під час стабілізаційних заходів на звільнених територіях працівники ДБР також виявляють й цікаві знахідки. Зокрема, на околиці Балаклії знайшли запасний командний пункт військових РФ. Його відповідним чином окупанти обладнали в одному з будинків.

З-поміж іншого рашисти стягнули до пункту цілий арсенал боєприпасів. Їх сховали у підвалі, який був ретельно замаскований.
Під час відпрацювання об'єкта вилучено десятки ящиків з боєприпасами серед яких постріли для гармат та танків різних калібрів, міни, гранати, метальні порохові заряди.

"Також у підвалі був і запас харчів, які окупанти вилучали у місцевих мешканців. Крім того, ДБР знайшло дві бойові машини піхоти з боєкомплектами. Вилучені боєприпаси та техніку ДБР передало підрозділам ЗСУ. Тепер російські снаряди пострілами повернуться до рашистів", — зазначили в ДБР.

Нагадаємо, раніше у мережі показали інфографіку, як ЗСУ протягом минулого тижня звільняли Харківщину та Донбас.

Війна, 19.09.2022 11:06