Фото: Державне бюро розслідувань

"Це лише початок": директор ДБР анонсував нові справи по топ-посадовцях

Державне бюро розслідувань провело низку заходів у межах кримінальних проваджень, де фігурують високі чини Міністерства оборони, податкової, інших міністерств та відомств. Там запевняють, що "війна все не спише". 

Про це йдеться в дописі директора ДБР Олексія Сухачова на офіційному каналі відомства. 

За словами Сухачова, бюро лише почало інформувати суспільство про свої кроки щодо подолання корупції на топ-рівні. Він запевнив, що ця робота не припинялась й після початку повномасштабної агресії РФ. Звісно, що на перший план для відомства вийшли злочини проти національної безпеки та документування воєнних злочинів. Це певною мірою створило ілюзію вседозволеності у чиновників та правоохоронців.  

"Сьогодні Державне бюро розслідувань та інші правоохоронні органи провели низку заходів у межах кримінальних проваджень, де фігурують високі чини Міністерства оборони, податкової, інших міністерств та відомств. Це – далеко не все. У роботі наших слідчих та оперативників ще багато цікавих матеріалів", — написав директор ДБР. 

Сухачов пообіцяв, що час, коли можна було безкарно грабувати державу та підривати її бойову готовність – минув дуже давно. Тому, якщо хтось цього досі не зрозумів – тим гірше для них.

Нагадаємо, 1 лютого ДБР провело обшуки у колишнього керівництва МВС, вручило підозри колишньому міністру енергетики Ігорю Насалику та керівниці столичної податкової.

Політика, 01.02.2023 17:36