Гайдай розповів про просування ЗСУ на Луганщині

29 ЛИСТОПАДА 2022 11:06

На Луганщині російські війська обстрілюють деокуповані населені пункти та позиції українських військових практично цілодобово. Однак захисники України надійно тримають лінію оборони. А в напрямку Сватового та Кремінної Сили оборони України навіть поволі просуваються.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, пише TrueUA.

Він окреслив ситуацію на прифронтовій частині Луганщини.

"На лінії розмежування, якраз на лінії фронту ситуація доволі важка. Всі деокуповані села досі ще обстрілюються. Те саме Невське і Макіївку досі і артилерією, і цілими пакетами "Градів" накривають російські окупаційні війська. Бої тривають постійно, цілодобово можна сказати, тому що вони і зранку, і пообіді, і ввечері, і вночі тривають. Тобто ситуація достатньо складна", – наголосив Гайдай.

Однак, попри постійні обстріли і вкрай тяжкі погодні умови, українські воїни не лише надійно тримають оборону, а й поволі просуваються вперед.

"Все одно ЗСУ там потроху просуваються. Чітко тримають лінію оборони і навіть вдається, попри дуже складні погодні умови, все ж потроху просуватися далі, в бік Сватового і Кремінної", – констатував очільник Луганської ОВА.

Нагадаємо, напередодні Генштаб повідомив про суттєві втрати росіян на Луганщині.

Війна, 29.11.2022 11:06