Фото: uain.press

Куди спрямує свій збройний потенціал Росія, — дані британської розвідки

Для Росії залишається пріоритетною війна в Україні. Саме тому Російська Федерація усі свої виробничі потужності спрямує для використання зброї на фронті.

Про це повідомляє британська розвідка.

Джерело зазначає, що роль Росії як надійного експортера зброї підривається її вторгненням в Україну та міжнародними санкціями. Ще до вторгнення, частка РФ на міжнародному ринку зброї зменшувалася. І тепер Росія віддасть пріоритет виробництву зброї для використання в Україні, а не постачанню експортним партнерам.  

Розвідка переконана, що дефіцит комплектуючих впливає на виробництво техніки на експорт, наприклад, бронетехніки, ударних гелікоптерів і систем ППО.  

Крім того, здатність Росії підтримувати послуги супроводу чинних експортних контрактів, таких як забезпечення запасними частинами та технічне обслуговування буде серйозно порушено, принаймні протягом наступних трьох-п’яти років.

Роль Росії як надійного експортера зброї підривається її вторгненням в Україну

Нагадаємо, Російська Федерація створює умови для воєнних провокацій на північно-східному кордоні України. Такі дії диктатору Володимиру Путіну необхідні для продовження інформаційних операцій та сковування Збройних сил України.

Війна, 02.02.2023 09:29