Фото: НАБУ

На хабарі $50 тисяч "погоріли" мер та депутат одного з міст на Одещині

У вівторок, 24 січня, детективи Національного антикорупційного бюро та прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили "на гарячому", одразу після отримання неправомірної вигоди, міського голову одного з міст на Одещині та депутата місцевої ради. Йдеться про хабар у розмірі 50 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Зазначається, що посадовці зажадали 100 тисяч доларів за "сприяння" у розв'язанні питань про виділення земельної ділянки в оренду під складські приміщення. Під час одержання першого траншу їх викрили.

НАБУ

"Слідчі дії тривають. Осіб затримують у порядку ст. 208. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру. Деталі – згодом", — повідомили в НАБУ.

НАБУ

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику одного із районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Львівської області та виконуючій обов’язки голови військово-лікарської комісії цього військкомату. Посадовці організували сталу схему отримання хабарів за видачу документів щодо непридатності до військової служби.

Політика, 25.01.2023 11:27