Фото ілюстративне. Джерело: ДПСУ

Одним влучним пострілом: нацгвардійці блискавично знищили розрахунок гранатомета ворога у Бахмуті (відео)

Російські загарбники з травня 2022 року намагаються захопити Бахмут. Попри значні втрати, вони продовжують наступати, однак наші захисники завдають їм нищівних ударів. 

Так, українські захисники у Бахмуті виявили й знищили розрахунок гранатомета окупантів. Відео роботи показали у Telegram-каналі Державної прикордонної служби. 

"Прикордонники-аеророзвідники виявили розрахунок гранатомета окупантів у Бахмуті. Координати передали артилеристам-нацгвардійцям, які миттєво знищили ворога", — йдеться в описі під відео.

Втрати окупантів у Бахмуті

Напередодні видання The Gardian із посиланням на неназваного високопоставленого представника НАТО повідомило, що Російська Федерація втрачає щодня до 1500 солдатів при штурмі Бахмута та інших населених пунктів. Співвідношення вбитих і поранених складає один до трьох.

"Росія втрачає 1200, 1300 і навіть 1500 солдатів на день під час поточного наступу, в основному в Бахмуті. Співвідношення вбитих і поранених складає один до трьох", — заявив він.

Чиновник також додав, що Україна зазнає значно менше втрат у боях, де з обох боків витрачається кілька тисяч снарядів на день. Він сказав, що поки що невідомо, як довго триватиме битва за Бахмут.

Нагадаємо, раніше командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що фактично по усій східній лінії фронту ворог проводить наступальні дії. Армія РФ намагається прорвати оборону наших  військ і просунутися в глибину їх бойових порядків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.03.2023 17:37