Фото: СБУ

Очільники ГУР та СБУ на тлі скандалу з вбивством Кірєєва провели зустріч

Очільники СБУ та ГУР провели спільну нараду у справі загибелі співробітника розвідки Дениса Кірєєва. Зустріч організували для ефективної та злагодженої комунікації двох відомств.

Про це повідомили прес-служби Служби безпеки та Головного управління розвідки.

Керівник СБУ Василь Малюк та очільник ГУР Кирило Буданов запевняють, що українські спецслужби єдині у своєму прагненні здобути перемогу над ворогом і працюють в тісній взаємодії. Зокрема фахівці відомств спільно спільно розробляють нові спецоперації та успішно втілюють їх у життя.

"Головне, що у нас є спільне розуміння цілком конкретних кроків, які наближають перемогу України. Результати взаємодії СБУ та ГУР МО ворог дуже швидко відчує на собі – на окупантів чекають нові чергові сюрпризи", — зазначив Василь Малюк.

Нагадаємо, 5 березня 2022 року Дениса Кірєєва, який був переговорником у делегації України на зустрічі з Росією 28 лютого, застрелили під час затримання. Його підозрювали у державній зраді.

Днями в американських ЗМІ написали, що застрелений Кірєєв перед вторгненням Росії нібито попередив українську розвідку про план Москви захопити Київ.

Після цього керівник ГУР Міноборони Буданов оприлюднив подробиці щодо вбивства Кірєєва. Зокрема стало відомо, що його застрелили в автомобілі СБУ. Водночас Буданов наголосив, що розмовляв про Кірєєва з тогочасним головою СБУ Іваном Бакановим, але той "нічого толком не зміг пояснити".

Події, 23.01.2023 16:42