Фото ілюстративне. Джерело: Telegram Андрія Єрмака

Патронатна служба "Азову" допомагатиме пораненим та родинам загиблих захисників України

"Азов" створив патронатну службу для допомоги пораненим та родинам загиблих захисників України. Аналогів в українській армії наразі немає.  

Про це повідомляє патронатна служба Азову "Янголи Азову" в Telegram.   

В службі відзначають, що в більшості підрозділів бійцями на лікуванні здебільшого займаються медичні служби їхнього підрозділу. Проте, там немає часу та фізичної можливості працювати з кожним бійцем індивідуально. У підрозділів немає фінансування на приватне лікування та реабілітацію. Окрім того, немає інформації — за роки роботи ми напрацювали базу лікарів та клінік. 

Те саме стосується полеглих захисників — прощанням та документами нерідко займаються самі родичі. А їм в такий важкий момент потрібна допомога і підтримка, принаймні у питаннях паперів та організації. 

Тому патронатна служба "Азов" пропонує поділитися власним досвідом з розв'язання цих питань та заявляє про готовність співпраці та обміну досвідом з іншими організаціями. 

Нагадаємо, 26 січня 2023 року підрозділ Сил спеціальних операцій "Aзов" став окремою бригадою у складі Збройних сил України. Окремий загін спецпризначення "Азов" залишається в складі Нацгвардії.

 
Суспільство, 02.02.2023 23:28