Фото: скріншот

Понти ціною посади: начальник патрульної поліції Львівщини втрапив у скандал з оригінальним подарунком для коханої

У неділю, 22 січня, мережу сколихнуло скандальне відео за участі начальника поліції Львівщини Романа Пилипенка. Чоловік подарував коханій перепустку на проїзд площею Ринок у Львові.

Відео "сюрпризу" дівчина опублікувала в соцмережах.

З’ясувалося, що головна героїня — Василина Софранюк, помічниця депутата Львівської обласної ради від фракції "ЄС" Андрія Думи. Також вона працює головним спеціалістом відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської облради.

"Я ж казала, що люблю ви*обуватися! Перепустка через площу Ринок на мій Mercedes", — так Софранюк відреагувала на сюрприз коханого.

Василина Софранюк радія подарунку від Романа Пилипенка

До слова, проїзд транспортом площею Ринок у Львові заборонений.

Після того, як відео облетіло мережу, на начальника поліції області Романа Пилипенка посипався шквал критики та обурень. Відреагували й у місцевій владі.

Зокрема депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич звернувся до керівників комунальних служб, які видають такі перепустки.

"Як так сталося і хто це видав, з якої причини?", — написав Зінкевич.

У Департаменті патрульної поліції призначили службове розслідування та відсторонили Романа Пилипенка від виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, у суботу, 21 січня, Василя Лозинського, який обіймає посаду заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури, спіймали на хабарі у розмірі 400 тисяч доларів. Наразі посадовця звільнили. Тривають слідчі дії.

Події, 22.01.2023 21:52