Принцеса Анна зворушила прощальним дописом про Єлизавету II

14 ВЕРЕСНЯ 2022 23:26

Донька королеви Єлизавети II принцеса Анна опублікувала зворушливе прощальне послання своєї матері, яка померла 8 вересня 2022 року.

Текст повідомлення, яке довело багатьох до сліз, судячи з коментарів, розміщений на офіційній сторінці Букінгемського палацу, пише TrueUA.

Принцеса Анна була разом з матір'ю в замку Балморал у день смерті Єлизавети II.

"Мені пощастило розділити останні 24 години життя з моєю найдорожчою матір'ю. Це була честь і привілей супроводжувати її в її останній подорожі. Бути свідком любові і поваги, проявлених багатьма в цих подорожах, було і смиренно, і натхненно", — написала донька королеви.

Вона подякувала всім і кожному, хто поділяє почуття втрати королівської сім'ї.

"Я також дуже вдячна за підтримку і розуміння, запропоновані моєму дорогому братові Чарльзу, коли він бере на себе додаткові обов'язки монарха. Моїй матері, Королеві, дякую", — йдеться в заяві принцеси.

Нагадаємо, 8 вересня 2022 року прес-служба Букінгемського палацу повідомила, що лікарі королеви стурбовані станом її здоров'я. Того самого дня стало відомо, що королева Єлизавета ІІ померла. Їй було 96 років.

Єлизавета II була довгостроковою монархинею Великої Британії. Після її смерті трон успадкував старший син королеви – принц Чарльз. У Великобританії у зв'язку зі смертю королеви оголошено 10-денну жалобу. Дату похорону монарша сім'я поки що не називала. За даними ЗМІ, він може відбутися 18-го або 19 вересня.

Світ, 14.09.2022 23:26