Фото: Flickr

Рашисти тікають з окупованого Луганська та вивозять сім'ї, — Генштаб

Російські загарбники масово тікають з окупованого Луганська та вивозять сім'ї в Росію. Протягом останніх 10 днів спостерігається зменшення особового складу росіян на Луганському напрямку.

Про це свідчать дані Генштабу ЗСУ.

"Російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію Російської Федерації сімей військовослужбовців другої армійського корпусу збройних сил РФ", — йдеться у зведенні.

За наявною інформацією Генштабу, російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію РФ сімей військовослужбовців другого армійського корпусу збройних сил РФ.

До того ж самі окупанти у бій проти ЗСУ кидають щойно мобілізованих, у той час, як професійні військові відсиджуються в тилу.

Нагадаємо, за минулу добу українські військові з неба вісім разів атакували позиції російських терористів. Завдано ударів по позиції зенітно-ракетного комплексу ворога.

Додамо, російські загарбники можуть здійснити новий наступ на Україну вже навесні або влітку цього року. Цей період може стати вирішальним у війні проти Росії.

Війна, 24.01.2023 08:36