Фото: varta1

Росіяни продають у порнобізнес викрадених в Україні дітей: омбудсмен повідомив шокуючі деталі

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що росіяни викрадають українських дітей і знімають з ними відео сексуального характеру. За його словами, про це стало відомо із Telegram-каналів.

Лубінець опублікував скріншот переписки, де рашист домовляється про продаж нібито вихованця українського дитбудинку років п'яти-шести.

росіяни продають українських дітей

За словами омбудсмена, "розцінки" сягають сотні тисяч рублів.

"Наприклад, за хлопчика, який "скоро піде до школи" пропонують 250 тисяч рублів (130 тисяч гривень). У листуванні вказано, що діти з України та не мають родичів. Неможливо словами описати весь спектр емоцій. Російська Федерація підступно викрадає, вбиває, депортує та ґвалтує наших дітей. Як взагалі таке можливо в сучасному світі?!" — написав Лубінець у Telegram.

Він закликав Кіберполіцію, Національну поліцію та Офіс генпрокурора вжити належних заходів реагування, щоб знайти і покарати винних, а постраждалих дітей повернути додому.

скріншот

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники примушують батьків віддавати дітей в "кадети". Якщо ж батьки виступають проти, тоді окупанти погрожують позбавленням батьківських прав.

Суспільство, 02.02.2023 21:05