У Києві під колесами трамвая загинула жінка

24 ЛИСТОПАДА 2021 15:45

Столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельного травмування жінки на трамвайних коліях.  Трамвай здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Про це повідомляється на сайті Нацполіції, інформує TrueUA.

Зазначається, що сьогодні близько 12:45 до поліції Києва надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Кирилівській жінка потрапила під трамвай. На місце терміново вирушила слідчо-оперативна група із розслідування ДТП столичного главку та лікарі.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій трамвая здійснила наїзд на жінку, яка переходила трамвайні лінії у невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події.

Події, 24.11.2021 15:45