Фото: Ірина Слюнько

Учасниця відомих реаліті-шоу потрапила в мовний скандал (відео)

У столиці розгорівся мовний скандал за участі Ірини Слюнько — учасниці відомих українських телевізійних шоу. Жінка записала голосове повідомлення своїм сусідам, в якому заявила, що їй все одно на державну мову, а вона все життя розмовляла і розмовлятиме російською.

Відеозапис поширили в соціальних мережах жителі столичного ЖК "Нова Англія".

Ірина Слюнько підписана в Telegram як "Ліда", адже таке прізвисько, яке вона отримала під час шоу "Від пацанки до панянки". У голосовому повідомленні Ірина розповідає, що жила та навчалася в Херсоні, тому звикла розмовляти російською мовою і буде спілкуватися цією мовою й надалі. 

Вже вранці 17 березня Ірина відреагувала на скандал у своєму Instagram. Жінка розповіла, що їй погрожують, а її слова про українську мову були вирвані з контексту.

"Я зранку прокинулася відомою, в поганому сенсі. Ми вчора посварили в групі нашого ЖК. Із усього листування вони взяли лише частину. Я завжди була за Україну, я люблю Україну, я залишаюся в Україні", — сказала Слюнько українською мовою.

Нагадаємо, в Одесі оштрафували касирку місцевого магазину за те, що обслуговувала клієнта російською мовою. Унаслідок цього вона отримала штраф у 3 400 грн.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.03.2023 13:25