Фото: соцмережі

Єрмак і Столар мають спільний будівельний бізнес, — нардеп

Голова Офісу президента Андрій Єрмак та нардеп від забороненої ОПЗЖ Вадим Столар нібито мають спільний будівельний бізнес. До лютого 2022-го їхнім партнером начебто був кум Путіна Віктор Медведчук.

Про це повідомив народний депутат Гео Лерос.

Політик каже, що саме через цей бізнес днями Столара не випустили з України. Мовляв, Єрмак вимагає переписати частку Медведчука на Андрія Колюбаєва — друга голови ОПУ.

Йдеться нібито про будівельні компанії ENSO та bUd development.

За словами Гео Лероса, із 2021-го Єрмак, Столар і Медведчук поділили бізнес на трьох. Від імені очільника ОПУ фігурував кінопродюсер Артем Колюбаєв.

"Вони почали "партнерити" на трьох: 50% Медведчук, близько 40% Столар та 10-12% у Колюбаєва (Єрмака)", — пише Лерос. 

Однак після повномасштабного вторгнення Росії та обміну Медведчука його частка в бізнесі начебто перейшла до рук Столара. Відтак, Єрмак, за словами Лероса, почав вимагати від нардепа забороненої ОПЗЖ віддати частину Медведчука.

"У Андрія Єрмака виникла дилема, адже це він такий могутній, і до нього щодня приїжджають закордонні делегації, а не до Столара, тому він почав сношати Столара, щоб той переписав частку Медведчука на свого фунта Артема Колюбаєва, так би мовити кинути свого вчорашнього бізнес партнера Медведчука та отримати повний контроль за цими двома компаніями", — зазначив Лерос.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Росії Вадим Столар проживав на Лазурному узбережжі Франції. Нещодавно нардеп повернувся в Україну й 12 січня відвідав засідання ВРУ.

Згодом Столар начебто спробував знову виїхати з держави. Однак 20 і 21 січня його не випустили за кордон. За даними ЗМІ, нардеп має заборону на виїзд.

Політика, 23.01.2023 22:55