Фото: Рixabay

Американець у гонитві за дешевими авіаквитками переплутав континент й зіпсував собі відпустку

Кінгслі Бернетт, турист з США, замість подорожі в австралійський Сідней опинився в однойменному містечку в американському штаті Монтана. Це сталося через неуважність при виборі авіаквитків.    

Про це повідомляє Lad Bible

Як пише видання, горе-мандрівник почав щось підозрювати, коли літак почав на посадку надто швидко, щоб за цей час долетіти з США до Австралії. Далі були засніжені вершини гір у вікні літака, замість сонячного Сіднея.   

Згодом Бернетт пояснив, що він намагався знайти кращу цінову пропозицію, щоб відправитися в австралійське місто, тому обрав де дешевше. Не спантеличили його навіть різні абревіатури аеропортів — S-Y-D у Монтані замість S-D-Y в Австралії. Через таку плутанину турист не встиг потрапити на круїз, що розпочинався саме того дня в Австралії. 

Головний менеджер готелю, в якому він ночував, заявила, що Бернетт насправді був вже другою людиною, яка допустила помилку, приземлившись не в тому Сіднеї.

Нагадаємо, в червні 2021 року шість вболівальників збірної Франції з футболу помилково прилетіли в Бухарест замість Будапешта. Така помилка коштувала можливості підтримати улюблену команду під час матчу Франція-Угорщина на "Євро-2020". Матч довелося дивитися по телевізору.  

 
Події, 08.02.2023 04:13