Завтра Мінцифра, НАБУ та Трансперенсі Інтернешнл запускають серіал «Від заяви до вироку»

19 ЖОВТНЯ 2021 16:47

20 жовтня 2021 року відбудеться презентація освітнього серіалу «Від заяви до вироку», який допоможе розібратися в роботі антикорупційних органів та дізнатися, як захистити свої права, якщо ви зіштовхнулись з фактом корупції.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Міністерство та Комітет цифрової трансформації України.

Серіал складається з 5 серій, які в інтерактивній формі допоможуть розібратися з роботою Національного антикорупційного бюро України та дізнатися, в чому різниця роботи, наприклад, ДБР, НАЗК, САП та ВАКС. Також особливістю серіалу є кейсовий метод навчання на практиці в поєднанні з ґрунтовними поясненнями та коментарями від експертів.

Безкоштовно подивитися освітній серіал можна буде на національному порталі з розвитку цифрової грамотності  Дія. Цифрова освіта.

«Учасники презентації: Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції, Вікторія Карпінська, керівниця відділу комунікацій Трансперенсі Інтернешнл Україна, Світлана Оліфіра, керівник Управління зовнішніх комунікацій Національного антикорупційного бюро України», - йдеться в повідомленні.

Подивитись трансляцію презентації можна буде на YouTube-каналі Мінцифри. Початок о 10:30.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: Лівія відкрила ринок для українського тваринництва

Технології, 19.10.2021 16:47