Фото: Офіс президента

Зеленська потрапила до рейтингу "найвпливовіших людей планети" журналу Time

Перша леді України Олена Зеленська увійшла до списку 100 найвпливовіших людей планети у 2023 році.

Відповідний рейтинг оприлюднив журнал Time.

Олена Зеленська представлена у категорії "Лідери". Також сюди увійшли президент США Джо Байден, канцлер ФРН Олаф Шольц, заарештований за наказом Путіна журналіст The Wall Street Journal Еван Гершкович та інші.

До списку "Титани" зарахували Ілона Маска, футболіста Ліонеля Мессі, співачку Бейонсе та розробників вакцини Biontech Угура Шахіна та Озлем Туреджі.

У категорії "Кумири" — британський король Чарльз ІІІ, письменник Салман Рушді, американська баскетболістка Брітні Грайнер, яку звільнили з ув'язнення у РФ, та інші.

Американський актор Майкл Б. Джордан, актори Колін Фарелл та Дрю Беррімор потрапили до списку "Діячі мистецтва".

Цьогорічними "Новаторами" стали генеральний директор OpenAI Сем Альтман, супермодель Белла Хадід та американська реперка Доджа Кет.

Зазначається, що до категорії "Інноватори" зарахували гендиректора The Walt Disney Company Боба Ігера та футболіста Кілліана Мбаппе.

Time 100 — щорічний список найвпливовіших людей у світі за версією цього американського журналу. Вперше опублікований в 1999 році як результат дискусії серед американських учених, політиків і журналістів.

Нагадаємо, 11 квітня Антикорупційна громадська організація Transparency International Ukraine опублікувала рейтинг "прозорості" українських міст.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.04.2023 17:55