Петро Цигикал в рамках поїздки прибув у Лисичанський загін

16 ЖОВТНЯ 2018 17:56

Сьогодні в рамках продовження робочої поїздки Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал прибув в Лисичанський прикордонний загін.  

«Лисичанський прикордонний загін був створений у День захисника Вітчизни. Це свято тих людей, які чесно і самовіддано захищають Батьківщину. А свято Покрови Божої Матері дає нам сили для захисту та перемоги над ворогом», - зауважив під час свого привітання Голова служби.

Петро Цигикал наголосив, що результати оперативно-службової діяльності свідчать про те, що цей загін був створений не даремно, тому що тут служать справжні патріоти, які чесно та мужньо захищають довірений їм відповідальний напрямок.

Також Петро Цигикал наголосив, що сьогодні Державна прикордонна служба займає гідне місце в системі безпеки і оборони нашої держави. 

Вітаючи військовослужбовців та персонал загону з річницею створення Голова служби зауважив про поліпшення соціального забезпечення прикордонників. Крім того, він акцентував увагу на тому, що Державна прикордонна служба розвивається та активно посилює охорону та оборону державного кордону, в тому числі шляхом нарощення щільності в результаті збільшення підрозділів.

Також Петро Цигикал наголосив що, за задумом Президента України, все ж головним питанням залишається питання відновлення кордонів мирним шляхом.

Наприкінці перебування в загоні найкращим військовослужбовцям цього підрозділу Голова Держприкордонслужби вручив відзнаки та нагороди.

Події, 16.10.2018 17:56