У Києві чоловік спробував пограбувати обмінник, але перехожі стали на заваді

28 ВЕРЕСНЯ 2021 14:17

Столичні слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо іноземця, який намагався пограбувати обмінник в Оболонському районі. Правоохоронці зібрали доказову базу та завершили досудове розслідування. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляється на сайті поліції Києва, інформує TrueUA.

Зазначається,що подія сталась у липні цього року. До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці  Героїв Дніпра невідомий вчинив напад на касира пункту обміну валют. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група.

«Правоохоронці з’ясували, що зловмисник напав на  співробітницю обмінника, коли вона відчиняла двері. Чоловік заштовхав потерпілу у приміщення та почав бити, вимагаючи видати готівку. Перехожі почули крики жінки, зупинили нападника та тримали до приїзду поліції. Правоохоронці затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, ним виявився 31-річний іноземець», – йдеться у повідомлені.

Наразі досудове розслідування завершено та матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом правоохоронці скерували до районного суду. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Події, 28.09.2021 14:17