У Києві затримали чоловіків на збуті фальшивих доларів і євро

30 ВЕРЕСНЯ 2021 08:13

У Києві правоохоронці викрили дует зловмисників у збуті фальшивої іноземної валюти. Спільники налагодили незаконний бізнес із закупівлі за кордоном підроблених доларів США і євро та продажу їх на території України. Фігурантів затримано при спробі збуту 240 000 доларів США. Затриманим повідомлено про підозру у злочині, за який їм загрожує до дванадцяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляється на сайті поліції Києва, інформує TrueUA.

Як розповів начальник відділу розслідування у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Києва Олег Кисельов, спільники налагодили незаконну діяльність із закупівлі підроблених доларів США та євро у інших країнах із подальшим їх продажем на території України:

«Ми з’ясували, що фігуранти через мережу Інтернет познайомились з чоловіком та запропонували йому обміняти іноземну валюту. Правопорушників затримали після проведення й документування контрольних закупок та під час спроби збуту партії фальшивої валюти на суму 240 000 доларів США. Вилучені купюри направлено на проведення відповідної експертизи».

Також зазначається, що підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Події, 30.09.2021 08:13