Фото: росЗМІ

Кіркоров "засвітився" в "ДНР": він розважав рашистів піснею Ірини Білик (відео)

Відомий російський співак Філіп Кіркоров "засвітився" у так званій "Донецькій Народній Республіці", де відвідав поранених рашистів у лікарні окупованої Горлівки. У такий спосіб він продемонстрував свою відданість Кремлю та підтримку війни проти України.

Відповідне відео оприлюднили місцеві пабліки.

На кадрах чути, як Кіркоров дякує загарбниками за "відчуття тилу" та виконав пісню Ірини Білик "Снег".

"У мене є моя країна, їхати нікуди не збираюся. Я живу тут, жив і житиму. В мене тут дім, в мене тут діти, в мене Бедрос — тато мій. Тому в мене дуже важливе почуття тилу, яке даєте ви", — сказав Кіркоров.

Скандал за участю Кіркорова

У грудні 2023 року Філіп Кіркоров втрапив у гучний скандал, відвідавши "майже голу" вечірку блогерки Насті Івлєєвої. Після інциденту виступи виконавця та інших учасників почали "скасовувати" на російському телебаченні. Вже у лютому ЗМІ отримали список російських артистів, на яких поширюється неформальна заборона концертної діяльності, і Філіп фігурував у тому списку.

Нагадаємо, у грудні 2023 року відомий російський актор Іван Охлобистін, який підтримує військову агресію проти України, потрапив під обстріл на тимчасово окупованому Донбасі. Він приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною.

Раніше Іван Охлобистін озвучив російський мультфільм про війну в Україні. Він має назву "Абетка СВО". Відтак, у мультику розповідається про так звану "спеціальну військову операцію".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 13.02.2024 22:59