На фото: Іван Охлобистін. Джерело: world-fact.ru

Російський актор та пропагадист Охлобистін потрапив під обстріл на Донбасі, — росЗМІ

Відомий російський актор Іван Охлобистін, який підтримує військову агресію проти України, попав під обстріл на тимчасово окупованому Донбасі. Він приїжджав у зону бойових дій разом із дружиною.

Про це розповіла донька актора у своєму Instagram.

За її словами, куля потрапила у бронежилет. Також вона стверджує, що її батько з'явився на Донбасі з "гуманітарною поїздкою".

Скріншот сторінки доньки актора

Скріншот сторінки доньки актора в Instagram

Відомо, що разом із пропагандистом на захоплені українські території приїхала його дружина. Донька Євдокія із захопленням назвала батьків-фанатиків війни "психами", якими вона пишається. 

"Мама з татом укотре їздили на Донбас, відвозили гумдопомогу. Мама поїхала до Ростова за добавкою допомоги, поки тато потрапив під обстріл і спіймав кулю. Слава Богу в бронік! Пишаюся неймовірно. Психи реально", — заявила вона.

Що відомо про Івана Охлобистіна

Іван Охлобистін — російський актор кіно, режисер, сценарист, пропагандист, рашист. Став відомим завдяки ролі лікаря Бикова у комедійному серіалі "Інтерни". 

Він постійно виголошує антиукраїнські заяви, просуває "руський мір". Також актор підтримує так звані "ДНР" та "ЛНР". У 2016 році пропагандист отримав паспорт псевдореспубліки "ДНР".

Нагадаємо, кремлівський пропагандист Іван Охлобистін озвучив російський мультфільм про війну в Україні. Він має назву "Абетка СВО". Відтак, у мультику розповідається про так звану "спеціальну військову операцію".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.12.2023 15:48