Фото: соцмережі

На війні загинув відомий актор та режисер-документаліст Андрій Павленко

На фронті загинув талановитий актор та військовослужбовець Андрій Павленко. Його фільмографія налічує більш ніж півсотні серіалів та фільмів.

Про сумну звістку повідомила його дружина та акторка Дар’я Орєхова на своїй Facebook-cторінці у неділю, 10 грудня.

"Війна нікого не шкодує...війна забирає наших рідних і коханих! Війна забрала Андрія Павленка. День прощання з Андрієм повідомлю згодом! Р.S. я буду дуже сумувати за тобою коханий..."  написала Орєхова.

На загибель Павленка відреагували й представники театральної спільноти. Зокрема, актор Дикого театру Олесь Каціон написав:

"Друзі… Вчора пішов від нас у засвіти Андрій Павленко. Друг, талановитий актор, режисер-документаліст, військовослужбовець Збройних сил України, люблячий батько та справжній патріот України. Це жахливе потрясіння для всіх, хто його знав".

Що відомо про Андрія Павленка

Андрій Павленко  український актор, фільмографія якого налічує більш ніж півсотні серіалів та фільмів, серед них найпопулярнішими є "Жіночий лікар", "Дев’ять життів Нестора Махна", "Ілюзія страху", "1941", "Лист очікування", "Перевертень у погонах", "Фото на документи" та інші. Захищати Україну від російських загарбників Андрій Павленко пішов на початку повномасштабного вторгнення. 

Про дату та місце прощання з актором поки що не повідомляють.

Нагадаємо, днями на фронті загинув відомий харківський актор та співак Антон Романченко. Це сталося під час виконання бойового завдання під Авдіївкою. Відомо, що в актора залишився 10-річний син Кузьма. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.12.2023 12:52