Ігор Коломойський. Джерело: соцмережі

Коломойського підозрюють в організації замовного вбивства

Український олігарх Ігор Коломойський отримав нову підозру. Бізнесмена, який вже є фігурантом низки кримінальних справ, підозрюють в організації замовного вбивства.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора. Правоохоронні органи не називають ім'я бізнесмена, який отримав підозру. Але з посту Офісу генерального прокурора зрозуміло, що це Ігор Коломойський.

"Підозрюваний, діючи з мотивів особистої помсти, замовив вбивство директора однієї з юридичних компаній за невиконання вимог щодо анулювання та визнання недійсними рішень загальних зборів акціонерів відкритого акціонерного товариства", — йдеться в повідомленні.

В Офісі генпрокурора також додали, що для реалізації злочинних намірів підозрюваний залучив членів банди, яка "спеціалізувалась" на вчиненні важких і особливо важких злочинів, включаючи фізичну розправу з конкурентами.

"Члени банди здійснили напад на директора однієї з юридичних компаній, завдавши йому удари та ножові поранення в життєво важливі органи. Водночас цей злочин не довели до кінця з причин, які не залежали від волі членів банди", — пояснили правоохоронці.

Зараз прокурори та слідчі здійснюють невідкладні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на викриття усіх осіб, причетних до скоєння злочину. Підозрюваний бізнесмен — тобто Ігор Коломойський — перебуває під вартою.

Нагадаємо, що 7 травня Господарський суд Києва підтвердив неможливість повернення державного "ПриватБанку" колишнім власникам. Держава як інвестор не може бути позбавлена права власності на придбані нею акції банку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.05.2024 10:51