Фото: Офіс президента

"Мають час піти, інакше знищимо": Зеленський зробив нове попередження для окупантів

Президент Володимир Зеленський зробив попередження для російських військових, які перебувають на території України. Глава держави запевнив, якщо окупанти не підуть звідти, то будуть знищені. 

Про це Володимир Зеленський сказав під час поїздки в село Ягідне Чернігівської області.

Там відзначали річницю звільнення села від російських загарбників. Зеленський відвідав школу, у підвалі якої російські загарбники майже місяць тримали мирних жителів у заручниках. У підвалі площею 197 кв. м утримували 367 людей, з них 50 дітей та кілька немовлят, найменшій — півтора місяця. Одинадцять жителів села померли в жахливих умовах, ще десятьох розстріляли загарбники.

"Що стосується нашого просування вперед на фронті, я не можу сказати, коли ми будемо готові до дуже конкретних речей. Але ми готуємося, щоб бути сильними і деокупувати нашу землю. Важко сказати, як і коли це буде зроблено. Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість терористам з РФ підготуватися до наших методів і кроків з деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. У них ще є час піти звідти, інакше ми їх знищимо", — наголосив президент. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський опублікував пост, в якому нагадав про окупацію Чернігівщини. Він наголосив, що країна-агресор має відповісти за свої злочини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 03.04.2023 15:05