Фото: росЗМІ

Окупанти можуть призвати на службу офіцерів запасу віком до 65 років, — Генштаб

Російські загарбники зазнають величезних втрат на фронті в Україні. Тому намагається поновити її всіма можливими методами.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ. 

Відтак, за даними Генштабу, у тимчасово окупованому Донецьку, військові комісаріати отримали вказівку щодо уточнення персональних облікових даних офіцерів запасу віком до 65 років включно. А також солдатів, сержантів та прапорщиків запасу віком до 50 років.

Крім того, у готелі "Донбас" міста Кадіївка тимчасово окупованої Луганської області працює військово-лікарська комісія. Робота ВЛК направлена на визнання придатними поранених військовослужбовців 2 армійського корпусу російських окупаційних військ, для подальшого їх повернення до строю. Таким чином російське військове керівництво намагається оперативно відновлювати свої підрозділи.

Зазначимо, авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції. 

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три райони зосередження противника та засіб протиповітряної оборони ворога на вогневій позиції.

Нагадаємо, 6 березня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Під час зустрічі ухвалили рішення щодо продовження оборонної операції в Бахмуті. Члени Ставки висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення позицій ЗСУ в Бахмуті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.03.2023 20:15