Фото ілюстративне зі соцмереж

На Хмельниччині перекинувся автобус з дітьми: загинули школярка та дорослий (фото)

У вівторок, 13 серпня, на Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю пасажирського автобуса з дітьми. Там перебувало 19 дітей і четверо дорослих. Унаслідок аварії одна дитина й один дорослий, який здійснював супровід дитячої групи, загинули.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 13 серпня, о 07:45 годині на автодорозі Н-03 поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівської територіальної громади", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці додали, що водій автобуса "ЛАЗ Лайнер" перевозив групу дітей у супроводі двох дорослих зі селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області. За попередніми даними, він не впорався з кермуванням і допустив перекидання транспортного засобу. Загалом в автобусі знаходилося 23 особи, з яких 19 дітей, двоє супроводжувальних дорослих і два водії.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинули одна дванадцятирічна дівчинка й один дорослий. Кількість травмованих і характер травм встановлюється. Усіх потерпілих госпіталізували.

Аварія на Хмельниччині

Аварія на Хмельниччині. Джерело: Нацполіція

На місці події працює слідчо-оперативна група відділу  розслідування злочинів у сфері транспорту Нацполіції у Хмельницькій області. Розв’язується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за відповідною статтею Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 14 липня в Тернопільській області перекинувся автобус з 41 паломником. Люди прямували на Всеукраїнську прощу в Зарваницю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.08.2024 11:10