Фото: Національна поліція

На Тернопільщині перекинувся переповнений автобус із паломниками (фото)

Вранці 14 липня у Тернопільській області перекинувся автобус з 41 паломником. Люди прямували на Всеукраїнську прощу у Зарваницю.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області. Як зазначають правоохоронці, повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію "102" 14 липня близько 08:00. Аварія сталася на автодорозі поблизу села Раковець  Золотниківської громади Тернопільського району. 

"За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У автобусі перебувала 41 особа, які їхали на Всеукраїнську прощу у Зарваницю", — йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Поліціянти також повідомили, що наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. 

"Кількість потерпілих осіб встановлюється. На місці події працюють поліціянти, медики, рятувальники", — додали у поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині 14 липня автобуз з паломниками потрапив у ДТП

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, 28 березня поліція німецької Саксонії уточнила дані про потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася неподалік Лейпцига за участі автобуса Flixbus. Чотири жінки загинули, серед 54 травмованих — троє українців.

Також 16 червня ввечері в Румунії автобус із громадянами України потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок цього чотирьох людей доставили до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.07.2024 11:22