Фото ілюстративне. Джерело: Getty Images \ Global Images Ukraine

На Хмельниччині під час атаки "шахедів" лунали вибухи

У ніч на четвер, 18 січня, у Хмельницькій області лунали вибухи. Це сталося під час повітряної тривоги, яка була пов'язана з атакою ворожих ударних безпілотників.

Про це передає "Суспільне". Повідомлення про вибухи з'явилися після першої години ночі. Офіційна інформація про причини та наслідки вибухів наразі не повідомлялася.

"У Хмельницькій області лунали вибухи", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що раніше Повітряні сили ЗСУ інформували про ворожі ударні безпілотники в повітряному просторі Хмельницької області. За даними військових, вони прямували курсом на Старокостянтинів.

Атака дронів 17 січня

Повітряні сили ЗСУ повідомляли, що російські війська запустили по території України дрони-камікадзе сьогодні ввечері 17 січня. Вибухи лунали в Сумах. У Сумській ОВА повідомили, що Сили ППО знищили два ворожі "шахеди".

Також у Дніпропетровській області Силами протиповітряної оборони було знищено чотири безпілотники.

Нагадаємо, російські війська у ніч на 17 січня завдали удару дронами-камікадзе типу "Шахед" по Одесі. Внаслідок ворожої атаки було пошкоджено систему теплопостачання, а також зафіксовано декілька влучань уламків збитих безпілотників в одному з районів міста. У багатоквартирному будинку спалахнула пожежа, повідомлялося про поранених.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.01.2024 02:16