Фото: armyinform.com.ua

На якому напрямку Росія найактивніше застосовує ДРГ: заява прикордонників

Наразі війська країни-агресорки активно штурмують диверсійно-розвідувальними групами Сумську область. Саме у цьому регіоні найчастіше ворожі ДРГ намагаються прорватися через кордон.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко під час брифінгу в "Медіацентрі Україна" — "Укрінформ" .

"Найбільш активним напрямком, де ворог продовжує застосовувати свої розвідувально-диверсійні групи, залишається Сумська область. Раніше була активність і по Харківській області, але за останній час вона знизилась", — заявив він.

Водночас, за словами речника ДПСУ, у Чернігівській області, яка також частково межує із Росією, активності ворожих ДРГ поки не фіксується.

"А от Сумська область залишається для них пріоритетною. Бо фактично по кілька ворожих розвідувально-диверсійних груп протягом тижня викриваються. Не можна казати, що вони заходять, чи намагаються заходити щоденно, але по кілька груп за тиждень, за останній час — ось така їхня активність", — наголосив Демченко.

Нагадаємо, 25 квітня у Сумській області російська диверсійно-розвідувальна група знову намагалася прорватися через кордон. Прикордонники вступили в бій із ворогом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2024 16:15