Скріншот з відео

Нацгвардійці спалили усю техніку: як окупанти невдало штурмували Роботине (відео)

Російські загарбники не полишають спроб окупувати населений пункт Роботине на Запоріжжі. У черговій невдалій спробі ворог втратив багато живої сили й техніки.

Відповідне відео у Telegram-каналі оприлюднила прес-служба Нацгвардії.

"Епізоди відбиття ворожого механізованого штурму в районі Роботине. Відео воїнів Третього загону Центрального спеціального призначення НГУ "ОМЕГА", — йдеться у повідомленні нацгвардійців.

Військові наголосили, що бійці зустріли ворога щільним вогнем з гранатометів АТ-4 та МК-19. У підсумку частина бронетехніки підірвалася на мінах, інша частина знищена дронами.

Удари ЗСУ

Протягом 7 березня авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по району зосередження особового складу, двох засобах протиповітряної оборони, станції радіоелектронної боротьби та складу пально-мастильних матеріалів противника.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни заявили, що перехоплення Україною ініціативи у росіян на полі бої залежить від надання західної військової допомоги. Відтак, будь-які затримки щодо постачі озброєння відкладуть ці зусилля.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2024 18:33