Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Названо дату та місце проведення реваншу між Усиком та Ф'юрі

Реванш бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі заплановано провести у Саудівській Аравії. Бій відбудеться 21 грудня у столиці країни Ер-Ріяді. 

Про це повідомляє Sky Sports.

Наразі невідомо, чи стоятимуть на кону всі пояси українця в реванші проти британця, адже раніше повідомлялося, що українського боксера можуть позбавити титулу Міжнародної федерації боксу (IBF), але було названо три причини, через які промоутерам та організаторам бою вигідно залишити Усику всі пояси. Водночас промоутер Усика Олександр Красюк звернеться до IBF із проханням зробити виняток щодо обов’язкового захисту.

Раніше, а саме 23 травня, промоутер Ф'юрі Френк Воррен заявив, що повторний бій складеться для його підопічного набагато краще, ніж перший поєдинок, у якому Усик переміг роздільним рішенням суддів. За його словами, Тайсон просить про реванш лише тому, що думає, що зможе перемогти.

"Буде матч-реванш. Я думаю, він буде кращим за перший бій. Вони обидва знають один одного, вони ділили ринг і будуть прагнути використовувати той досвід, який отримали в бою як перевагу, щоб перемогти свого суперника", — зазначив Воррен.

Нагадаємо, що команда Усика хоче, щоб у матчі-реванші з Ф'юрі на кону стояли всі чемпіонські пояси. Це дозволить провести повторний бій за звання абсолютного чемпіона світу. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 29.05.2024 16:05