Окупанти у Маріуполі зруйнували шпиталь на "Азовсталі", загинули поранені військові

28 КВІТНЯ 2022 17:18
Російські військові атакували авіабомбами військовий шпиталь на заводі "Азовсталь" в Маріуполі. Внаслідок цього обвалилася операційна, загинули важкопоранені військові, які перебували там на лікуванні.

Про це заявили у полку "Азов" та опублікували відео наслідків бомбардувань, пише TrueUA.

Так, окупанти цілу ніч масово скидали багатотонні авіабомби на військовий польовий шпиталь на "Азовсталі", здатні пробити будь-які бетонні захисні споруди. Потім продовжували обстрілювати руїни з корабельної артилерії. Внаслідок цього серед вже поранених військовослужбовців є загиблі, наново поранені і контужені.

Через ворожу атаку частина приміщення завалилася – зокрема операційна. В "Азові" повідомляють, що це унеможливлює допомогу нашим військовим навіть в тих умовах, що були раніше.

Відео було знято одразу після обстрілу. На кадрах видно, як відкопують завалених загиблих військових, що перебували в шпиталі з важкими пораненнями та надають першу домедичну допомогу постраждалим.

Нагадаємо, Маріупольська міська рада повідомила, що у знищеному російськими окупантами місті можуть спалахнути потужні та смертоносні епідемії з настанням спеки.

 

 

Події, 28.04.2022 17:18