"Паска в окопи": ГО "Кам'янець-Подільський "Ратуша" передала 200 кг великодніх смаколиків захисникам і захисницям

03 ТРАВНЯ 2024 18:12

Громадська організація "Кам'янець-Подільський "Ратуша" з першого дня повномасштабного вторгнення розпочала свою діяльність, об'єднавши активних однодумців спільною метою — наближення Перемоги України.

Серед основних напрямів, які охопила волонтерська команда ГО, допомога ЗСУ та усім сформованим згідно з законодавством України військовим формуванням, допомога медичним закладам і медикам на передовій, підтримка дитячих спеціалізованих закладів та цивільних на деокупованих територіях і територіях, близьких до лінії зіткнення, а також реалізація низки проєктів, спрямованих на формування громадянського суспільства за принципами безбар'єрності, справедливого ставлення до соціальної (набутої) інклюзії та недискримінації. Крім того, ГО "Кам'янець-Подільський "Ратуша" регулярно організовує і проводить патріотичні, культурні, соціальні флешмоби та акції.

За період своєї діяльності волонтерська команда залучила до допомоги Україні представників 21 країни, представників бізнес-спільноти та небайдужих громадян України, спрямувавши потрібні вантажі за призначенням у різні регіони країни за принципом "З рук в руки".

2 травня 2024 року у Кам'янці-Подільському Громадська організація провела чергову акцію на підтримку ЗСУ із серії заходів "Паска в окопи". У співпраці підприємницею місцевого закладу громадського харчування для кам'янчан і гостей міста було запропоновано отримати запашну паску за донат. До акції долучились учасники проекту "Діти_Ратуша" і громадської ініціативи "Подоляни", які допомогли створити креативні фотозони.

Сьогодні 200 кілограмів великодніх смаколиків було відправлено захисникам і захисницям України, а 130 пасок передано юним вихованцям Солобковецького НРЦ Хмельницької обласної ради.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.05.2024 18:12