Фото: a_zavorotnyuk\Instagram

Померла російська акторка Заворотнюк, яка підтримувала Путіна

Вночі 30 травня у Росії померла акторка Анастасія Заворотнюк, яка тривалий час боролася з онкологією. Їй було 53 роки. Російська акторка виступала на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Про це повідомляється на офіційній сторінці акторки в соцмережі Instagram.

"Сьогодні вночі після тривалої і важкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я і вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку", — йдеться у повідомленні.

Про дату та місце прощання з акторкою поки не оголосили.

Зауважимо, Заворотнюк боролася із раком мозку з 2018 року. Хворобу виявили у жінки після пологів. Останні роки Заворотнюк майже не з’являлася на публіці і перестала зніматися в кіно.

Прославилася актриса завдяки ролі у популярному серіалі "Моя прекрасна няня". Проте в Україні цей серіал піддався жорсткій критиці, адже у ньому активно висміювався образ українки. Окрім того, у серіалі неодноразово принижували Україну та місто Маріуполь, звідки, за сценарієм, походить няня Віка.

Також під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна. 

Нагадаємо, 28 травня помер засновник і голова агентства "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко. Його серце зупинилося на 63 році життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 30.05.2024 09:50