Катерина Тишкевич на Балі. Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українська актриса Катерина Тишкевич потрапила в реанімацію: що відомо

11 ГРУДНЯ 2023 17:16

Відома актриса українських фільмів та серіалів Катерина Тишкевич зараз перебуває в одеській реанімації у важкому стані з сепсисом. Акторка нещодавно повернулася з Балі в Україну, де лікувалася від тяжкого захворювання.

Про це у коментарі OBOZ.UA розповіла народна артистка України Ольга Сумська.

За її словами, Тишкевич літала на Балі лікуватися від "соматоморфного головного болю, викликаного функціональною поламкою мозку". 

"Я дізналася про це [погіршення стану] від актора Артемія Єгорова — під час вистави, яку ми грали у Запоріжжі. Перепостила повідомлення у Facebook та Instagram. Знаю, що протягом цих годин, коли стало відомо про таке лихо з Катею, зібрали понад 300 тисяч. Люди реагують, відгукуються, дякую за таку небайдужість!" — сказала Сумська.

Вона додала, що чоловік Катерини, Валентин Томусяк, поки не виходить на зв'язок. 

"Його завалили, мабуть, повідомленнями", — припускає Сумська.

 

Катерина Тишкевич в реанімації / instagram.com/kateryna__tyshkevych

Акторка додала, що в останнє спілкувалася з Катериною півроку тому, і та нібито успішно пролікувалася і йшла на одужання.

"А що сталося зараз, поки ніхто не знає достеменно. Ми всі молимося за її здоров’я. Молімося за Катрусю — нашу дівчинку. Катя перебуває в одній із лікарень Одеси", — додала народна артистка України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українське кіно майже не окупається. За словами колишнього першого заступника голови Держкіно, блогера та журналіста Сергія Неретіна, щоб окупити фільм з бюджетом в 10 мільйонів гривень, потрібно зібрати в прокаті щонайменше 30 мільйонів гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.12.2023 17:16