Фото: Facebook Олег Сенцов

Сенцов показав моторошні кадри бою з окупантами під Авдіївкою: режисер презентував документальний фільм

Режисер Олег Сенцов зняв 30-хвилинний документальний фільм про війну. У стрічці йдеться про реальність, з якою стикаються українські військові на передовій, поблизу Авдіївки.

На початку відео взвод, ким керує Олег Сенцов, займав позиції під Авдіївкою. Тоді росіяни спробували оточити місто, але прийшла на допомогу 47 бригада, в якій служить Сенцов.

"Через щільність обстрілів поранених стає все більше, дісталося і самому режисеру. Пораненим допомагає військова, бойовий медик. Кульмінація відео — до позиції наближається колона з чотирьох російських танків, проте немає протитанкового озброєння, яке могло б зупинити ворога. Група готується відходити з позиції та виносити поранених", — описує події в фільмі журналіст-військкор Левко Стек.

Нагадаємо, український режисер і військовий, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов в жовтні потрапив під обстріл на фронтіЦе вже не вперше за останні пів року. Варто додати, що у липні 2023 року Сенцов уже потрапляв під обстріл. Тоді життя захисника врятував БМП "Бредлі".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 24.11.2023 11:59