Володимир Зеленський. Джерело: president.gov.ua

"Путін — божевільний": Зеленський заслухав доповіді Сирського та Буданова

У суботу, 4 травня, президент Володимир Зеленський заслухав доповіді головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського та керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

Про це Володимир Зеленський розповів під час традиційного вечірнього відеозвернення.

"Сьогодні зранку відбулася тривала доповідь Олександра Сирського. Головком доповів саме щодо наших фронтових позицій, конкретних дій підрозділів, конкретних напрямків. Дякую за стійкість кожному нашому воїну! Була також сьогодні й доповідь керівника ГУР Кирила Буданова. Володіємо всіма аспектами ситуації зараз", — зазначив він.

Зеленський також закликав пам’ятати про те, що "Росію можна тільки примусити дати Україні спокій".

"І це — буде. Наша сила це зробить обовʼязково. Сила нашого народу, наша військова сила, сила нашої єдності зі світом, сила партнерів — сила нашої дипломатії", — сказав він.

Український президент наголосив, що Глобальний саміт миру в червні "відбудеться та має стати успішним, хоч би як його намагалися зірвати".

"Путін не хоче миру, він божевільний, і кожного дня його держава робить щось, щоб це довести. І щоб подолати це зло, щоб подолати війну, нам потрібна максимальна єдність світу. Разом досягаємо результатів", — підсумував він.

Нагадаємо, що сьогодні міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у розшук українського президента Володимира Зеленського. В Офісі президента України порадили росіянам пошукати "совість і здоровий глузд".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.05.2024 22:46