Фото: "Суспільне"

Тролейбус та автомобіль ДСНС зіштовхнулися у центрі Черкас: є травмовані діти (фото)

У середу, 8 травня, у Черкасах у дорожньо-транспортну пригоду потрапили тролейбус, пожежна машина та автомобіль. Наразі відомо про 14 травмованих, серед яких є діти.

Про це повідомляє "Суспільне". За даними джерела, на місці події працюють медики та поліція. 

Як розповіла речниця Головного управління поліції Черкаської області Зоя Вовк, бульваром Шевченка частково обмежили рух.

"Наразі на місці автопригоди працюють поліціянти, які встановлюють повні обставини. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху", — сказала вона.

Попередньо відомо про 14 травмованих осіб, серед яких є діти.

"Десять людей отримали травми, серед них троє діток. Нічого критичного немає, травми у них легкі, можна сказати — тільки переляк. Наразі обстежують чотирьох працівників ДСНС", — розповів керівник Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини Ігор Фесун.

Очевидці повідомляють, що тролейбус не загальмував та внаслідок зіткнення виїхав на тротуар та проїхав ним значну відстань. На своєму шляху транспортний засіб зніс дорожні знаки та пошкодив світлофор.

Нагадаємо, 7 травня неподалік Білої Церкви на Київщині трапилася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалися троє людей. Трирічна дитина у важкому стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.05.2024 19:42