У Києві в Центральному парку культури і відпочинку проходить виставка "Покоління війни. Третій рік"

04 ТРАВНЯ 2024 10:00

З 3 травня по 3 червня у Центральному парку культури і відпочинку Києва проходить виставка переможців VIII Міжнародного Художнього Фестивалю МАЛЮЙ.UA "Покоління війни. Третій рік". Проект зібрав 99 робіт митців з України, Албанії, Латвії, Франції, Польщі, США, Канади. Експозиція художників різного віку — від дітей до літніх людей — просто неба біля Арки Свободи українського народу 24/7 (окрім комендантської години) створена для розвитку мистецтва, створення і зміцнення зв'язків між поколіннями, укріпленню культурної дипломатії між Україною та іншими народами. Сайт TrueUA є інформаційним партнером виставки.

Проведення виставки митців з різних країн в серці Києва свідчить, що навіть у важкі часи війни столиця України є центром міжнародної культури.

З грудня 2023 року по грудень 2024 року проходить арт-марафон "Покоління війни". Як взяти участь у наступній виставці, що відбудеться з 5 червня по 5 липня 2024 у Центральному парку культури й відпочинку Києва, дивіться за посиланням.

Проект організований Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM, промоушн і продакшн компанією STUDIORAR за сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ України й Київської міської влади.

Фото: Олег Сошко

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 04.05.2024 10:00