Фото: Telegram-канал "Крымский ветер"

У Криму спалахнула пожежа неподалік аеродрому "Октябрське", горять склади (відео)

У тимчасово окупованому Криму спалахнула масштабна пожежа поблизу аеродрому "Октябрське". Загоряння відбулося на складах боєприпасів.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер".

"Передплатники повідомляють про пожежу у районі аеродрому "Октябрське". Бахає там не по-дитячому", — йдеться у повідомленні.

За даними пабліка, вибухнув склад боєприпасів, який здетонував під землею. Вибухи чутно також у селі Широке, що недалеко від аеропорту "Октябрське".

"Жителі сіл Ленінське й Зоряне сидять у підвалах, оскільки снаряди розлітаються після вибухів", — написав Telegram-канал.

До того ж після вибухів, нібито за технічними причинами на дві години було призупинено залізничне сполучення на перегоні Сімферополь — Джанкой, що поряд з селом Широке. Окрім цього було оголошено про перекриття дороги Сімферополь-Красноперекопськ на відрізку біля Октябрського.

Також повідомляється про польоти російської авіації над Сімферопольським районом. Окупаційна влада інцидент поки не коментує.

Нагадаємо, у ніч на 6 серпня в Курській області Російської Федерації пролунали потужні вибухи одразу у кількох містах. У регіоні працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку безпілотників. Особливо гаряче було у Суджі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.08.2024 21:36