Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

У Курській області вночі було гаряче: регіон атакували безпілотники, спалахнули пожежі (фото)

У ніч на 6 серпня в Курській області Російської Федерації пролунали потужні вибухи одразу у кількох містах. У регіоні працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку безпілотників.

Про це повідомив у Telegram-каналі виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смірнов.

"У Курській області збито три українські БпЛА літакового типу. Дякую нашим бійцям ППО!" — йдеться у повідомленні посадовця.

Також у мережі з'явились повідомлення про "бавовну" у таких районах Курської області: Суджі, Кореньовському, Льговському, Беловському, Курчатовському, а також в Октябрьському районах.

Паралельно в курських пабліках з'явились світлини із вибухами у деяких містах області. Особливо гаряче було у Суджі.

У ніч на 6 серпня Курську область атакували безпілотники

Фото: t.me/kursk_tipich

Що відомо про атаку на аеродром "Морозовськ"

У ніч на суботу, 3 серпня, Сили оборони завдали удару по аеродрому в Морозовську Ростовської області Росії. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Завдання виконали сили та засоби Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами України.

Крім того цієї ночі  Сили оборони атакували низку нафтобаз і об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Бєлгородській, Курській і Ростовській областях.

Нагадаємо, 2 серпня Сили оборони України завдали ударів по підводному човну "Ростов-на-Дону" та зенітному ракетному комплексу С-400 росіян у тимчасово окупованому Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.08.2024 06:11