Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У столиці внаслідок атаки дронів постраждала дитина

У ніч на суботу, 25 листопада, рашисти масовано атакують Україну "шахедами". Більшість ворожих дронів летять на столицю, у місті працює протиповітряна оборона.

Місцева влада повідомляє про падіння уламків ударних дронів у двох районах — Печерському та Солом'янському.

"У Печерському районі столиці падіння уламків збитого БпЛА. Всі служби слідують на місце. Виклики медиків у Соломʼянському районі. Бригади виїхали", — інформував мер Києва Віталій Кличко.

У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків БпЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка, у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. Також постраждала 11-річна дитина — у неї гостра реакція на стрес.

Оновлено. Пізніше стало відомо, що у Соломʼянському районі двоє постраждалих. Обом медики надали допомогу на місці. Також отриманий виклик медиків у Подільський район та ще один — у Соломʼянський.

Нічна атака росіян 25 листопада

Російські війська в ніч із 24 на 25 листопада зробили чергову спробу атакувати територію України за допомогою дронів-камікадзе, також у Повітряних силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування балістики.

Декілька груп дронів типу "Шахед" залетіли в повітряний простір України з Півночі та з Півдня. Про вибухи та роботу ППО повідомлялося у Київській та Кіровоградській областях. Більшість ворожих безпілотників летіли у напрямку столиці.

Нагадаємо, 23 листопада війська Російської Федерації атакували дронами-камікадзе село Олександрівка на Харківщині. Влада повідомляла про пошкодження об'єкта інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.11.2023 06:24